In ons werk zijn kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten onze leidraad. Uw visie en uw ideeën zijn voor ons het allerbelangrijkst. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat we ons in elke fase van ons werk richten op uw visie en voldoen aan uw behoeften.

Over ons

3Dark Art is een klein, steeds groeiend bedrijf. In ons werk zijn kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten onze leidraad. Uw visie en uw ideeën zijn voor ons het allerbelangrijkst. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat we ons in elke fase van ons werk richten op uw visie en voldoen aan uw behoeften.

Onze missie is om 3D printing te populariseren, zodat het voor iedereen beschikbaar is. U hebt geen speciale kennis of vaardigheden nodig om van onze diensten gebruik te maken. Alles wat u nodig heeft, is een idee of een object dat u wilt dupliceren. Op basis daarvan maken we modellen en, na uw goedkeuring, een 3D afdruk.

Niet alleen helpen wij onze klanten met het voorbereiden van modellen en 3D-printen, maar ook leveren we helemaal afgewerkte producten. U kunt kiezen uit deze drie fasen als complete service of iedere fase afzonderlijk. Met andere woorden, u kunt:

  • alleen een project (model) bestellen,
  • 3D-printen vanaf uw eigen ontwerp,
  • of u kiest een helemaal afgewerkt product.

We werken met de Ultimaker 2+ printer, waarbij de FDM technologie is toegepast. FDM printers werken op polymere filamenten, waardoor onze producten zijn gemaakt van kunststof. In ons werk gebruiken we vooral filamenten die zijn vervaardigd van maïsmeel. Die zijn dus volledig biologisch afbreekbaar. Onze materialen zijn duurzaam en geschikt voor het maken van prototypes, onderdelen, alledaagse voorwerpen  of unieke decoraties.

Hoge kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze prioriteiten. Tegelijkertijd voelen wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij streven ernaar om onze impact op de aarde te beperken door vermindering van de hoeveelheid geproduceerd afval of door het gebruik van alleen papieren verpakking. We kiezen niet-giftige verf om onze afgewerkte producten te schilderen.

In de toekomst zijn we van plan om onze diensten uit te breiden naar 3D-scanning, te beginnen met klein formaat scannen en later ook groot formaat 3D-scanning.